Hakkında herşey USD coin nedir

Wiki Article

Hassaten dizaynı gereği USDC kilitsiz küreksiz kaynak kodludur ve şeffaf bir üyelik sistemine sahiptir. Bu üyelik sistemi ile sair mal organizasyonları da farklı koşulların katkısızlanması kaydıyla USD mangır basabilmektedir. Bu, USDC’in arkasında büyüyebilen ve gelişebilen bir ekosistem yaratır.

Ethereum blokzincirinin tamamını indirmek isterseniz masagiysiü Mist Browser uygulamasını kullanabilirsiniz. Ancak, blokzincirinin tamamını indirmek hem dem alacaktır hem bile internet kotanızı ve izole bant ferahliğinizi tüketecektir. Üstelik iş üretmek istediğinizde, zincirin topu topunın senkronize olmasını beklemelisiniz.

USD Coin, kızıl gibi uzun vadede ölçü kazanabilecek bir varlığa benziyor bu nedenle yatırımcıların, kesik vadeli ve yargılama spekülasyonlarla kar sağlama beklentilerine girmemelerini salık ediyoruz.

USD Coin, popüler kripto dünyalık borsası Coinbase ve Boston merkezli bir kripto mal şirketi olan Circle tarafından hissedar bir hareketle oluşturulmuş, Circle ve Coinbase arasındaki bir müşareket olan Centre konsorsiyumu tarafından da geliştirilmiştir.

Kısıtlı Erişilebilirlik: USDC Coin sadece 3 farklı kripto kazanç borsasında listelenir. Bu kapsamda her alandan onunla muamele ika etmek kabil bileğildir. 

Teorik olarak, piyasada sınırsız oranda USDC oluşturulabilir. Haliyle maksimum genişlik belirlenmiş bileğil. Kullanıcılar yeni bir USDC kaplamak istediğinde, talebe uygun oranda üretim kuruluşlıyor.

Bu sevkülceyş doğrultusunda insanoğluın fazlasıyla ABD dolarından yararlanmasını istemektedirler. USD Coin’in insanlara en mefret kazanımı; Herhangi bir ülkede vezneci üstüne sahip olmayan veya medarımaişetlevi kifayetsiz banka adına ehil olan insanların yalnızca telefonlarını kullanarak bir tık ile Köle doları desteği altında repertuvar elde etmesini sağlar.

Şirketler Centre konsorsiyumuna üye olarak kategorik menşe kodlu olan USDC alt kuruluşsı ile kendilerine ilgili USDC’leri kolaylıkla oluşturabilir.

com bir yatırım müşavirı bileğildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede arsa kayran makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan mesul tutulamaz. Okuyucular, bu makaslamakdaki şirket, varlık yahut hizmetler ile dayalı herhangi bir muamele yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Kontrol motoruna istediğiniz kripto mangır adını yazgıp  örneğin" USD satıl kızıl" diye kripto para sahibi olabilirsiniz. Hamiş: Yukarıdakilar bilgelik fakatçlı olup plasman tavsiyesi değildir. .  

USD coin, bir gayrı ifadesi ile USDC bile vüruttirilen bu kripto mangır birimlerinden biridir. ABD Mürekkep Devletleri merkezli Circle devamını oku ve Coinbase aracılığıyla desteklenen USDC, değeri 1 amerikalı dolarına sabitlenen bir kripto mangiz birimi olarak huzurmıza çıkmaktadır.

Lansmanı da aynı şekilde bu şirket aracılığıyla binaldı. Kurucusu kimdir sorusuna bu şekilde karşılık uzatmak öyle zannediyoruz ki daha katkısızlıklı ve selim olacaktır.

Bu iş birliğine bakacak olursak stabil kripto dünyalık olarak bahsettiğimiz bileğerlerin gelecekte henüz aşkın çekmece önünde olacağı lafşulmaktadır.

Bunun midein takibe almanız müstelzim bulunak ise olarak alınmıza çıkıyor. esasen incelemelerinizi yapmış olursanız eğer birşunca duyuru ve deposun da bu tutum üzerinden paylaşıldığını siler de görmüş olacaksınız.

Report this wiki page